title image

Parel specialist

Parel specialist

Diploma parel specialist

Diploma Parel Specialist.

Diploma parel specialist

Onlangs heb ik nog een cursus gevolgd over parels. Het was een mooie complete cursus. Afsluitend was er ook een examen waarop ik geslaagd was (we moesten minstens 80% halen). Als beloning werd er een diploma van “parel specialist” opgestuurd.

Als gepassioneerd parel verkoopster vind ik kennis onmisbaar. Natuurlijk ben ik er ook van overtuigd dat ervaring met parels ook zeer belangrijk is. Door er zovele in onze handen gehad te hebben bouw je zelf een onbetaalbare cursus op. Deze is dan wel zonder diploma :-).

Reeds 16 jaar ben ik met parels bezig. Natuurlijk was de collectie het in de eerste jaren niet zo uitgebreid. Dit heeft zich doorheen de jaren opgebouwd.

We vinden het zeer belangrijk dat klanten de juiste informatie krijgen. Want parels kopen moet steeds op basis van vertrouwen gebeuren. Er zijn weinig juwelen waarover zoveel fabeltjes de ronde doen. Er is ook geen standaard kwaliteitsgradaties zoals bij andere edelstenen. Basis van alles is dus vertrouwen wat wij hoog in het vaandel dragen.

U bent steeds vrijblijvend welkom met eventuele vragen over parels.