title image

Pareltrend

Pareltrend

grote roze parelknop

Nieuw imago.

De ongerepte parel is aan het rebelleren om zijn eerste imago. Parels zijn nu een van de coolste juwelen op de markt. Er is echt sprake van een pareltrend.

Hedendaagse parels.

Juwelen historici Vivienne Becker zegt in de Financial Times dat er een nieuwe wereldtrend is in hedendaagse parels. Iedere juwelenontwerper gebruikt parels, vaak op nieuwe, stoere manieren.  Ook zijn parels de trend op catwalks, rode lopers en instagram.

Er is gewoon een nieuwe manier ontdekt om echte parels te dragen. In plaats van het imago van puurheid en discretie is het nu power. Power Parels zijn hot nu.

Als een vrouw diamanten draagt kijk je naar de diamanten. Als een vrouw parels draagt kijk je naar de vrouw.

Libelle spreekt van pareltrend.

Volgens Libelle:

Deze elegante juwelentrend is helemaal terug van weggeweest. Iedereen heeft zo zijn favoriete juwelen maar van deze trend worden we wel heel blij: sieraden met parels zijn weer helemaal terug!

Gespot bij modeblogsters en -journalisten over heel de wereld: juwelen met parels.witgouden ketting met 2 parel en diamant

 

Superstijlvol, erg elegant en eindeloos combineerbaar. Draag een halsketting met parels of pak het subtieler aan en ga voor fijne oorbellen, armbandjes of ringen.

bron: www.libelle.be/mooi/juwelentrend-parels/