title image

Parels kopen

Parels kopen

foto van mij, Griet en dochtertje Julie , voor onze winkel, de plaats waar u kunt parels kopen

Wil u parels kopen voor jezelf of voor je partner?
Dan ben je bij Parels Kumpen aan het juiste adres, want we verkopen enkel échte parels.

We hebben een zeer ruime keuze in kwaliteitsvolle juwelen met echte parels. Samen met onze meer dan 16 jaren ervaring en kennis als gediplomeerd parelexpert kunnen we u zeker eerlijk helpen de juiste keuze te maken indien u wilt parels kopen.

Rechstreekse invoer van parels

Doordat we alles rechtstreeks inkopen, van parels tot sluitingen in 18k goud of zilver hebben we geen tussenpersonen. Wij kunnen dit omdat wij ons gespecialiseerd hebben en dus grotere hoeveelheden aankunnen.

Ook knopen we alles zelf waardoor we een uitstekende service kunnen geven maar ook zeker zijn van de kwaliteit van draad en directe aanpassingen mogelijk zijn.

 

Verschillende soorten van parels

Er bestaan verschillende parels die je kan kopen.
Wij verkopen Zuidzee Parels, Zoetwaterparels en Tahiti Parels.
Op onze website vind je een duidelijke uitleg wat het verschil is tussen deze parels.

Waar kunt u onze parels kopen?

Onze winkel ligt heel centraal in het centrum van Hasselt (op slechts 25m van de Grote Markt).

Sinds kort is er ook mogelijkheid om parels aan te kopen zonder in de winkel langs te komen.
We hebben een webshop met een beperktere keuze dan de winkel maar wel een mooie collectie die een beetje prijsindicatie geeft.

Als de keuze er niet tussen staan of er nog even wat meer info gewenst wordt kan men mij steeds bereiken via de live chat op de site of via WhatsApp (0476600707). Zo kan ik persoonlijk, op afstand, veel foto’s van juwelen doorsturen die aan eventuele criteria voldoen.

Indien hier nog steeds niet het juiste juweel uitkomen is er natuurlijk ook geen probleem want alles is totaal vrijblijvend en misschien vinden we het dan wel een volgende keer.

Hoe