title image

Zoetwaterparels online kopen

Zoetwaterparels online kopen

een voorbeeld van zoetwaterparels online, k gouden oorbellen met echte parels

Na lang twijfelen is het er dan toch van gekomen: een webshop om zoetwaterparels online te kopen.

Ik twijfelde eerst omdat ik met mijn zeer uitgebreid gamma onmogelijk alles online kan zetten. Eens te meer omdat ieder pareltje verschillend is. Hierdoor zou dit praktisch onmogelijk zijn. We doen dan ook alles zelf, webshop beheren, winkel uitbaten, rechtstreeks alles aankopen en ieder pareltje zelf knopen.

We hebben dan beslist om met een paar producten te beginnen en zo verder te kijken. Dit is dan een goede indicatie voor iemand die zoetwaterparels online wil bestellen. Indien u niet echt de zoetwaterparels vindt die u zoekt dan is het eigenlijk de bedoeling om mij via chat of WhatsApp vrijblijvend te contacteren. Zo kan ik, met een beetje info wat u zoekt, op zoek in mijn hele collectie.

een voorbeeld van zoetwaterparels online, k gouden oorbellen met echte parels

Deze collectie is echt enorm uitgebreid met steeds meer dan 500 gemaakte halskettingen, 100-den oorbellen en veel armbanden op voorraad.

Samen met mijn meer dan 16 jarige ervaring in parels en gecertificeerd parelexpert ben ik ervan overtuigd u goed te willen en kunnen helpen :-).

We hebben reeds meer dan 9 jaar onze winkel in de Kapelstraat, daarvoor zaten we in de galerij. Dit maakt van onze webshop ook een betrouwbare shop om online te kopen.

Wij storten ons in ieder geval enthousiast in dit online avontuur!