title image

Bruidsjuwelen kopen

Bruidsjuwelen kopen

Gaat u bruidsjuwelen kopen dan is hier een mooi voorbeeld van een parelarmband die een bruid aan haar arm heeft

Gaat u trouwen en bruidsjuwelen kopen? Denk dan zeker eens aan pareljuwelen.
Parels kopen als bruidsjuwelen is dus meer dan een accessoire kopen. Het is het afwerken van de jurk, een blijvende herinnering en investering voor het leven aan zeer scherpe prijzen.

 

Parels als bruidsjuwelen

Parels zijn het meest vrouwelijke juweel. Parels staan voor vanwege hun ronde vorm en ondoorgrondelijke glans voor het eeuwige en staan ook symbool voor de liefde.

Maar dit is enkel symboliek, ook fysiek zijn parels het ideale juweel voor een bruid omdat hun natuurlijk witte kleur steeds past op de bruidsjurken.
Ze passen zich aan van kleur van de jurk omdat de kleur van het kleed erin weerkaatst. Dit effect hebt u enkel met echte parels.

Door de verschillende vormen en uitvoeringen (van eye catcher tot subtiel) is er voor iedere bruid en jurk het ideale juweel.

 

Klassevolle afwerking van de bruidsjurk

Met echte parels zal u ook steeds de jurk omhoog halen. Dit in tegenstelling tot goedkope namaakjuwelen die de jurk negatief beïnvloeden.

Wij hebben klasse volle kwaliteitsjuwelen voor ieders budget.
Met onze juwelen zal u een blijvende herinnering hebben die u steeds zal kunnen blijven dragen. Die zelfs generaties kunnen doorgegeven worden.

Door onze jarenlange gespecialiseerde ervaring kunnen we u deskundig advies geven.

Kijk alvast eens op onze website naar de foto’s van een deel van onze collectie en in onze webshop om een idee te hebben van prijzen.

Maar probeer dan zeker eens langs te komen in onze zaak te Hasselt zodat u vrijblijvend eens iets kan passen.