title image

Juwelen trends 2019

Juwelen trends 2019

Ieder seizoen weer nieuwe trends. Ieder seizoen weer andere kleuren. Ieder seizoen zijn kenmerken. Maar één constante is er steeds : parels.

Niet weg te denken uit de geschiedenis met o.a. Cleopatra, Koninginnen door de eeuwen heen, stijliconen zoals Audrey Hepburn en Coco Chanel,… Maar ook niet weg te denken uit de laatste catwalks.

Parels zijn zelfs de laatste jaren nog populairder geworden dan het al was. Vroeger had het dan ook enkel zijn stijlvolle klassieke uitstraling. De laatste jaren is dit verandert door verschillende vormen van parels waardoor zeer speciale, unieke pareljuwelen ontstaan. Maar ook door verschillende manieren van verwerken waardoor ze net iets stoerder, vlotter of sportiever staan.

De laatste gespotte trends voor de parels zijn dikker, zowel rond als barok. Maar ook de roze – pastel tinten die goed bij de kleren van zomer 2019 passen. De oorbellen mogen lang zijn en opvallend. Ook verschillende lengtes halskettingen is een trend.
Het zijn heel uiteenlopende trends van dikke, opvallende kettingen tot dunne zilveren of gouden kettinkjes met één parel aan.
Dit is goed want zo is de keuze binnen de trends nog steeds persoonlijk. Dat is uiteraard nog de belangrijkste zaak dat U zich er goed in voelt. Maar het is leuk te weten dat u met parels steeds goed zit want deze zullen nooit uit de mode gaan.

Indien u over parels kopen nadenkt, kom dan zeker eens een kijkje nemen in onze zaak te Hasselt. Doordat wij ons gespecialiseerd hebben hebben we een zeer ruime keuze in echte parels. Neem alvast een kijkje op onze website met webshop die een beperkt maar mooi assortiment heeft.