title image

Allemaal echte parels.

Allemaal echte parels.

Parelketting van echte parels en 18k witgouden slot

Allemaal echte Parels.

Graag zou ik toch willen uitleggen dat wij allemaal echte parels verkopen.

Nog veel te veel hoor ik aan mijn etalage de commentaar tegen elkaar “Zo goedkoop”? Dat kunnen geen echte parels zijn.” Als ik dan de kans zie ga ik graag een woordje uitleg geven. Ik kan me dus ook voorstellen dat dit ook gebeurt als men naar mijn webshop kijkt. Daarom wil ik nu graag benadrukken dat wij allemaal echte parels hebben, geen enkele in onze winkel (of webshop) is niet echt.

Scherpe prijzen.

Maar onze prijzen zitten héél goed omwille van verschillende redenen. Zo gaan wij alles rechtstreeks uitzoeken waardoor we prijs en kwaliteit zeker zijn. We knopen ook alles zelf waardoor we deze kosten ook niet extra hebben en zeker zijn van de beste kwaliteit draad. Doordat we onze parelslotjes in grote hoeveelheden kunnen aankopen omdat wij ons gespecialiseerd hebben, kunnen we ook hier rechtstreeks gaan en groothandelprijzen afdwingen.

halsketting van barokke parels

Om het kort samen te vatten schakelen we als gespecialiseerde zaak alle tussenpersonen uit en kunnen we hierdoor onze prachtige parels aan zéér scherpe prijzen aanbieden. Dit kan al vanaf een 50 euro voor een volledig geknoopte parelketting met massief zilveren slot.

Wij hebben enkel parels van de mooiste kwaliteit. Prijsverschillen zitten in het algemeen hoe dikker de parels hoe duurder (omdat ze langer in de oester zitten), de ronde parels zijn in verhouding duurder dan de ongelijke omdat het zeldzamer voorkomt (men kan nooit bijslijpen aan een parel, hoe ze uit de oester komen zullen ze blijven). En dan is er natuurlijk het verschil van een massief zilveren slot of een 18k gouden.

Denken jullie dus aan parels kopen ? Kom dan zeker eens vrijblijvend langs! Want wij hebben een zéér uitgebreide collectie van mooie kwaliteitsparels voor echt ieders budget en gelegenheid. Zo ook indien u denkt aan bruidsjuwelen kopen kunnen we zeker samen het geschikte juweel vinden.

Tot binnenkort 🙂

Groetjes

Griet