title image

Reviews

Tevredenheid over Parels Kumpen!

5
5,0 rating

Top kwaliteit & service

5,0 rating
19/11/2020

In één woord “wauw”!
Wauw voor de prachtige armband
Wauw voor het advies
Wauw voor het contact
Wauw voor de kwaliteit
Wauw voor de snelheid van levering

Hilde

Top

5,0 rating
19/11/2020

In 1 woord: prima 👌

Eddy

FANTASTISCH

5,0 rating
18/11/2020

Mooie pareloorbellen, er ging iets mis met de bezorging.
Mevr Griet Kumpen is zo betrokken en heeft t heel snel opgelost, daarvoor dank.
T was een hele verrassing toen ik t pakketje openmaakt, mooi verpakt en extra traktaties, geweldig …
Ik ben een zeer tevreden klant 😍

Yvonne

Prachtig sieraad

5,0 rating
17/11/2020

Een prachtige ketting, ik ben goed geholpen en het pakketje was met allerlei lieve extra’s gevuld.

Michelle

Prima

5,0 rating
16/11/2020

Zeer mooie roze armband en prima kwaliteit . Zeer vriendelijke mevrouw. Snelle service.

Eddy

👍

5,0 rating
16/11/2020

Zeer mooie kwaliteit en een goede prijs. Super gedienstige mevrouw!

Eddy

Super vlotte service !

5,0 rating
12/11/2020

Mooi juwelen aan faire prijzen. Overzichtelijke online shop. Vlotte levering met fijne attenties.

Kristien

een tevreden klant

5,0 rating
12/11/2020

Heel mooie juwelen en supersnelle ontvangst waar voor dank

De

Mooi super snel

5,0 rating
27/10/2020

Heel mooi en snelle levering super tevreden en een extra attentie er bij een aanrader 👍

Sonja

Heel aangenaam

5,0 rating
07/10/2020

Omdat ik niet direct vond wat ik wou effe telefonisch contact genomen en onmiddellijk geholpen.
De parels zijn prachtig en ik heb iemand heel gelukkig gemaakt. Het kado was prachtig verpakt met nog wat extraatjes. Zo aankopen doen is werkelijk meer dan aangenaam.

Linda

Perfekt !

5,0 rating
21/09/2020

Heel mooi en snelle levering met kleine attenties. Zeker voor herhaling vatbaar !

Maryse

Ongelofelijk mooi super service

5,0 rating
18/09/2020

Super service

Mieke

Fantastisch mooi prachtig

5,0 rating
01/09/2020

Vlotte bestelling altijd correct geleverd met de nodige zorg verpakt. Gewoon super een aanrader!Lief kaartje erbij!

Lieve

Super mooie stukken betaalbaar voor ieder zen budget

5,0 rating
29/08/2020

Super tevreden van de service en de parels zowel oorringen parelcollier

vermaercke

EEN TOP ADRESJE

5,0 rating
21/08/2020

Gisteren parel oorbelletjes besteld en vandaag al aangekregen, met nog een extra verwennerij in de envelop. Zalig! Oorbellen zijn prachtig!

Hilde

Topwinkel!

5,0 rating
27/07/2020

Een winkel die nét dat stapje meer zet voor haar klanten, met een korte levertijd en goede prijs-kwaliteit-verhouding. Ik ben zéér tevreden met mijn broche en de extra attenties in het pakketje, hartelijk dank!

Gerda

Super tevreden

5,0 rating
17/07/2020

Hebben ook al in de winkel gekocht en nu online blijven super vriendelijk en leveren super kwaliteit met certificaat was na bestelling op twee dagen bij ons

Vandenryt

Dit is top

5,0 rating
26/06/2020

Mijn armbandjes heb ik 2 dagen na bestelling al aan mijn pols. Correcte levering met leuke verrassing om van te genieten. Bedankt!

Marleen

Toppie snelle service

5,0 rating
26/06/2020

Ben super content met mijn setje !! Zeer mooi afgewerkt !! Levering was zeer snel !! Er zaten nog leuke dingen in het pakket zoals snoepjes , thee en handgel !!

Friedl

Perfecte service.

5,0 rating
18/06/2020

Mooie oorbellen. Leuk kaartje erbij gekregen. En lekkere thee.
Goeie ervaring.

Olivia

Volgende keer weer!

5,0 rating
23/05/2020

Een lieve vrouw die prachtige oorbellen maakt en wie niets te veel is. Een aanrader van de eerste orde!

Mj

Prachtig super service

5,0 rating
14/05/2020

Echt tevreden
heel fijne verassing zakje vol extraatjes parel mooi in bescherm zakje bezorgde mij een fijne moederdag dank voor het bezorgen

els

super tevreden

5,0 rating
11/05/2020

vrijdag besteld maandag in de brievenbus

Denise

Super

5,0 rating
09/05/2020

Service was heel goed. Zaakvoerder antwoordt heel snel. Ze had ook chocolaatjes in het pakje gestoken. Heb de parels wel nog niet gezien. Zijn nog niet geschonken. Dank u Griet

Hervé

The Place To be!!!

5,0 rating
01/05/2020

Beautiful pearls, and my wife was so happy with her gift 🎁. I really would refer anyone that wants quality and a good price, just go to Parels Kumpen!!!

Mijail

Mooie keuze en vriendelijke service

5,0 rating
30/04/2020

Gemakkelijke webshop – mooie keuze – prijs kwaliteit prima en persoonlijke aanpak bij probleem levering – super vriendelijk contact echte aanrader

Kristel

Persoonlijk, super kwaliteit.

5,0 rating
30/04/2020

Super ervaring. Zeker voor herhaling vatbaar. Een service op maat met een persoonlijke toch. Super kwaliteit met oog voor detail.

Delhougne

Top!

5,0 rating
28/04/2020

Snelle en zeer verzorgde levering. Net als het onthaal in de winkel zelf, is de bestelling online zeer persoonlijk afgewerkt. Een aanrader!

Martine

Perfect, tijdig, lief

5,0 rating
28/04/2020

De levering voldoet geheel aan de verwachtingen en gebeurde op enkele dagen na de bestelling. En wat lief dat er een kaartje bijstak en allerlei attenties. Zoals altijd ben ik zeer tevreden dat ik bij Parels Kumpen gekocht heb. Topgriet 😉👍

Carina

Super

5,0 rating
23/04/2020

Super mooi, eerste keer dat ik in mijn leven dat ik online besteld heel goed ontvangen dank je wel. Josee

Josee_ketelslegers

Snel,Super,Mooi !

5,0 rating
16/04/2020

Bestelling vandaag ontvangen super mooi verpakt en lief kaartje .
Bedankt ga er zeker van genieten !

Helene

Vertrouwelijk, met stijl en aangenaam.

5,0 rating
03/04/2020

Oorringen en bijpassende ketting gekocht, zag er net zo uit als op de foto! Ben zeer tevreden, mijn oorringen zijn er wat ik echt wou. Ook heel aangenaam om te ontvangen, prachtig verpakt een briefje erbij en 2 doosjes met theezakjes als troost voor deze moeilijke periode nu. Heeel lief!
Een dikke dank je wel!!!

Vancoillie

Wat een perfecte service

5,0 rating
03/04/2020

In moeilijke tijden zo’n hulpzame en supervriendelijke mensen mogen ontmoeten doet echt deugd, zonder enige afbreuk te willen doen aan de schoonheid, vormgeving en kwaliteit van de parels, veel dank voor de aangepaste levering ook!

Rita

snel, mooi, super!

5,0 rating
23/03/2020

snelle levering, product zoals op de foto op de site, lief briefje bijgevoegd,

Vera

Verrassend

5,0 rating
09/03/2020

Prettig en verrassend, mooie parelketting en zeer fraai verpakt. De ontvangers is er zeer blij mee!

Gina

Super gezellige winkel

5,0 rating
17/02/2020

Ben er op mijn wenken bediend door een zeer attente en lieve vrouw op leeftijd…
Ben met een goed gevoel buiten gegaan met oorbellen,armbandje en halsketting …
Als ze overal zo vriendelijk waren……

Lucia

Heel mooi

5,0 rating
12/02/2020

Bedankt griet voor de toffe samenwerking. Super service en vriendelijke, aangename communicatie . Ik ben zeker fan.zal zeker ook genieten van het theemomentje. Bedankt hievoor. Lili

Geens

Gewoon prachtig !

5,0 rating
11/02/2020

Beste service ooit
Degelijke informatie en verzorgde levering.

De

Whow effect !

5,0 rating
10/02/2020

Anoniem pakket met geen link naar parels.
Zelfs het schenken van het postpakket, het openen en uiteindelijk het super verpakte geschenk ontdekken doet de ontvanger en de supporters verbazen. Dan het geschenk daadwerkelijk zien doet allen met verstomming staan. Proficiat!

Robert

Perfect!

5,0 rating
10/02/2020

Mooi verzorgd ingepakt als kadootje tot in de puntjes en snel geleverd. Prachtige authentiek juweel.

Hendrik

Perfect

5,0 rating
03/01/2020

Dag Griet,
Bedankt voor het goede advies en het mooie setje pareljuwelen. Prachtig verpakt en een dag later per post toegekomen. Ook de kwaliteit van de juwelen is top!
Groeten,
Andreas

Andreas

Super

5,0 rating
26/12/2019

Gewoon HEEL GOED!!
Altijd zeer attent en betrouwbaar

Paul

Perfect

5,0 rating
18/12/2019

100% VERTROUWEN WAARD !!

Eveline

Snelle levering

5,0 rating
16/12/2019

Heel snelle levering en nog extra geschenk Jes erbij,ook de geschenk verpakking was prachtig

Sonja

zaak met een ♥️

5,0 rating
13/12/2019

Meer dan tevreden , warme behulpzame mensen , je koopt er met plezier .
Een zaak met een warm ♥️.
Alles tot in de puntjes en snelle verzending.
Mooie kwaliteits juwelen .Parels Kumpen is meer dan een aanrader.
⭐⭐⭐⭐⭐

Peter

Top, correct

5,0 rating
13/12/2019

een aanrader

griet

Is een aanrader

5,0 rating
12/12/2019

Snelle service en super vriendelijk.

Christiaens

Klantgerichte service

5,0 rating
11/12/2019

De volgende dag na bestelling werden de oorringen al geleverd met persoonlijk bericht en surprises, aanrader

Yves

Ik ben fan!

5,0 rating
05/12/2019

Prima kwaliteit, heel mooie halsketting. Prijs-kwaliteit 10/10. Na 1 dag reeds geleverd, heel mooi verpakt met enkele leuke attenties erbij. Aanrader!!!

Lisette

Gewoon top !

5,0 rating
21/11/2019

Heel tevreden bij de 2e aankoop , prima kwaliteit en heel verzorgde snelle service. Aangename, warme cadeauverpakking.
Parels Kumpen is een aanrader😃😃😃

Van