title image

Reviews

Tevredenheid over Parels Kumpen!

5
Rated 5 out of 5

Correcte levering

Rated 5 out of 5
28/04/2022

Heel tevreden over de bestelling

Katrien

Prachtige aangename service

Rated 5 out of 5
11/03/2022

Zeer aangenaam verrast bij het openen van de verpakking. Je kan zien dat dit met zeer veel zorg en liefde is ingepakt. Een prachtig voorbeeld voor klantvriendelijkheid die uitnodigt om terug te komen. Als we in de buurt zijn gaan we zeker de winkel eens bezoeken. Bedankt voor de prachtige service en de kleine verrassingen !

Venus

Opnieuw aangenaam verrast

Rated 5 out of 5
01/03/2022

Voor de tweede keer ben ik heel tevreden over mijn aankoop: prachtige oorbellen en dito armband! Op maandag besteld en woensdag al door bpost afgeleverd, wat een service. De kleine attenties in het pakje brengen daarenboven ook nog een fijn momentje me-time met zich mee. Heel veel dank!

Marleen

Aanrader !

Rated 5 out of 5
16/02/2022

Ik heb mij vrouwtje weer gelukkig kunnen maken, deze keer met een prachtige armband. Niet moeilijk, er is Bij Mevr. Kumpen een ruime keuze in prachtige parel- juwelen. (Met garantie) Haar service getuigt van oprechte klantvriendelijkheid. Kortom, aanrader !

Etienne

Vriendelijk, prima kwaliteit

Rated 5 out of 5
16/02/2022

Ik heb al verschillende aankopen gedaan , heel tevreden geen opdringerig gevoel en echte kwaliteit.
Zeker een aanrader en zo’n lieve mensen moeder en dochter. Echt top!!

Danielle

super!!!

Rated 5 out of 5
01/02/2022

Donderdagavond besteld, vrijdag gebracht door de postbode.
De juweeltjes zijn juist hetzelfde als op de website. Ze zijn van prima kwaliteit en bijzonder mooi. Elk item zit in een mooi zakje en er zit een certificaat van echtheid bij.

Erna

Buitengewoon tevreden een aanrader!

Rated 5 out of 5
24/01/2022

Mevrouw Kumpen is ZO VRIENDELIJk,
De parels zijn van de beste kwaliteit en
Bovendien was de extra verrassing dat het postpakket vol extra’s zat.. snoep, thee enz.. echt een momentje van een heel tevreden klant! BOVENDIEN is de prijs/kwaliteit bij Parels KUMPEN beter dan elders.. ik heb vergeleken, ben al vele jaren klant bij Parels Kumpen en dit blijft de beste plaats om parels te kopen

MP

Superieur

Rated 5 out of 5
12/01/2022

Een fijne ervaring om bij deze zaak een online bestelling te plaatsen. Alles werd tot in de puntjes geregeld en de mooie oorbellen werden binnen 2 dagen geleverd.
Dank u wel !

Vera

Mooiste kerstcadeau ooit

Rated 5 out of 5
28/12/2021

Sfeervol verpakt geschenk maar wat erin stak, was nog verrassender: een hele mooie parelketting met grote barokke parels! De snoepjes én handgeschreven nieuwjaarswensen zorgden voor een extra feestelijk en tevens persoonlijk accent. Heel veel dank!

Marleen

Fantastisch, geen woorden!!!

Rated 5 out of 5
28/12/2021

Zeer aangename kennismaking met Mv. Kumpen en haar mooie juwelen.
Heel vriendelijk en geweldige Service! Naar huis gegaan met een prachtige halsketting. Super!! Aanrader voor een heel mooi cadeau. Merci Werner&Stéphanie

Werner

Simpleweg top service

Rated 5 out of 5
22/12/2021

Ik schrijf normaal nooit reviews, maar deze service is die moeite toch wel waard. Prachtige parels om als cadeau te geven, prachtige verpakken en perfecte service!

Jan

TOP, en geweldige keuze en advies

Rated 5 out of 5
17/12/2021

Als wij in Hasselt zijn lopen we altijd even binnen. Altijd is het gezellig met de eigenaresse en haar moeder. Soms kopen we iets, soms vragen we alleen om een kleine reparatie en soms zeggen we alleen even gedag. Nu zijn we speciaal voor goudkleurige parels vanuit Nederland aan een autotocht van twee maal een uur en 3 kwartier naar deze gespecialiseerde winkel gegaan en hebben daar een collier en oorbellen gekocht en kenbaar gemaakt in dezelfde sfeer in het nieuwe jaar ook een armband te willen aanschaffen. Parels GRiet Kumpen is een AANRADER!!!

Nelly

Aangenaam verrast

Rated 5 out of 5
17/12/2021

Snel geleverd en mooi verpakt met een eigen touch die zeker geapprecieerd wordt. Dank U wel Griet Kumpen

Anja

supertevreden

Rated 5 out of 5
15/12/2021

Online besteld na wat telefonische info. Heel vriendelijke mevrouw met veel geduld. Het pakje was er snel en was heel mooi verpakt. Er zaten ook nog snoepjes, en andere verrassingen in het pakket. De armband zelf was 100% wat ik gehoopt had. Dat smaakt naar meer!

claeys

Zeer vriendelijke ontvangst

Rated 5 out of 5
08/12/2021

Een vriendelijke dame, zeer goede service en mooie verzorgde verpakking.
Top, een aanrader!

Mia

Vriendelijk, mooie producten

Rated 5 out of 5
06/12/2021

Uitstekende ervaring zowel in de winkel als online! Zeer vriendelijk, heel klantgericht, mooie producten!

Sibylle

Geweldig!

Rated 5 out of 5
02/12/2021

Prachtige parelkettingen,supermooie verpakking met extra wenskaart waarop onze boodschap werd uitgeschreven!Correcte verzending!Dus gewoon aanrader!

Hilde

Zeer goed

Rated 4 out of 5
02/12/2021

Levering vlot verlopen heel tevreden met mijn keuze

J

Helemaal volgens vewachting !

Rated 5 out of 5
18/11/2021

Ik wist wat ik wilde en Parels Kumpen kon het aanbieden.
Lief, vriendelijk en korrekt was de ervaring.
Ik ben er superblij mee want ik zocht er al lang naar. Hartelijk bedankt !

Emmanuelle

Erg snel geleverd

Rated 5 out of 5
13/11/2021

Snelle levering, alles mooi verpakt, helemaal zoals ik het wenste.
Plus een extra verrassing in het pakje.
Dank je wel

Veerle

prachtig

Rated 5 out of 5
03/10/2021

eerlijk snelle vezending

daels

Heel vlotte levering

Rated 5 out of 5
03/10/2021

Wij zijn heel tevreden over de perfecte service en levering. De extra attenties, die bij onze bestelling gevoegd werden, zijn de “kers op de taart”.

Dirk

Zeer tevreden

Rated 5 out of 5
09/08/2021

Halsketting besteld voor onze lieve kleindochter. Deze was uitermate fier en tevreden met het resultaat. Wij zijn ook uitermate tevreden voor de snelle levering en de verschillende mooie attenties. Bedankt….

Willems

Goede service

Rated 5 out of 5
06/08/2021

Een goede en snelle service.
Mooie sieraden in een mooie verpakking.

Bernadette

heel erg mooi

Rated 5 out of 5
06/08/2021

Een super vlotte levering!
De sieraden zijn prachtig en voldeden volledig aan de verwachtingen. Heel blij met de aankoop. Ik kom zeker nog terug.

Dieter

Top

Rated 5 out of 5
06/08/2021

Mooie pareloorbellen , goede service. Top!

Mayke

Super

Rated 5 out of 5
30/07/2021

Vlotte levering met een mooi kaartje en enkele surprices. Tof, heel erg bedankt

Luc

Super blij

Rated 5 out of 5
02/07/2021

Goede verzorging, snel en serieus. Dank

Verbelen

Kwaliteit, vriendelijk, super

Rated 5 out of 5
27/05/2021

Prijs- kwaliteit is super.👍

Rassart

Leuk om te geven

Rated 5 out of 5
22/05/2021

Dank je wel voor alle moeite die genomen is om het kado te verpakken. Mijn vrouw is blij met haar set en het uitpakken was een ervaring. Dank, Nick

Nick

Top service

Rated 5 out of 5
19/05/2021

Snelle en goede service !
Leuke extra verrassing in het pakje
En uiteraard mooie juwelen

Nathalie

Snel,mooi en kwaliteit

Rated 5 out of 5
17/05/2021

Snelle levering en een mooi kwalitatief juweel. Ik ben zeer tevreden.

Nuyts

Waanzinnig mooi !

Rated 5 out of 5
10/05/2021

Parelarmbandje is waanzinnig mooi :). Cadeautje online besteld, en zoals steeds supermooi verpakt, leuk kaartje voor gelegenheid en lekkere attenties in het pakje. Top!

Linda

Kan niet klagen!

Rated 5 out of 5
04/05/2021

Met de hulp van de eigenares een prachtig cadeau voor mijn vriendin uitgekozen! Er was ruime keuze en ik werd goed geinformeerd over de oorsprong van de parel. Zeker aan te raden.

Tom

Prachtig, klantvriendelijk en snel

Rated 5 out of 5
16/04/2021

Zoals ook de vorige keer, ben ik zeer tevreden met mijn on-line aankoop. Niet enkel is de kwaliteit van de parels zeer goed, de klantvriendelijkheid van Griet is niet te evenaren en de service zeer snel. Klant is inderdaad koning(in) bij Griet!

Inge

Zó mooi !!

Rated 5 out of 5
08/04/2021

Ik heb vandaag, per post, mijn verjaardagskado van mijn man ontvangen. Oohh zo blij dat ik ben. Het is echt wat ik allang wilde, échte parel oorbellen. Ze zijn zo mooi, en de juiste grootte die ik graag zie. Het pakketje was super verzorgd met leuke attenties, dank je wel! Een zeer tevreden vrouw 🤩.

Katrijn

Mooi, afgewerkt, superblij.

Rated 5 out of 5
16/03/2021

Zo mooi, helemaal wat ik ervan verwachtte. En zo mooi verpakt❤️

Edith

‘Verrassend’ tevreden !

Rated 5 out of 5
15/03/2021

Ik zag de publiciteit op fb en ben een kijkje gaan nemen op de webshop . Een parel is tijdloos en wilde mezelf een cadeautje gunnen . Mijn keuze viel op twee armbandjes , 1 met witte en 1 met gekleurde zoetwaterparels .
Daar ikzelf niet in de buurt woon , koos ik voor verzending . De betaling verloopt vlot en de levering zeer snel . Een pakje verwachten in de bus is altijd leuk en spannend maar deze was verrassend leuk!
Ik deed de enveloppe open en vond weliswaar een verwenmomentje in de enveloppe ! Daartussen zaten mijn twee mooi verpakte cadeautjes . Na het openen van het cadeautje , komt een mooi opbergzakje tevoorschijn. De mooie parelarmband erin .
Dit alles samen gaf mij echt een gelukzalig gevoel ! Een zeer fijne ervaring en nu trotse eigenaar van twee mooie armbadjes !
Ik kom zeker nog terug !!!

Ilse

Fantastisch!

Rated 5 out of 5
05/03/2021

Heel vlugge bediening, besteld op zondag, op dinsdag geleverd! Mooie oorringen, dit is wat ik wilde. Bedankt voor de snelle afhandeling.

Sabine

Klantvriendelijk 👌

Rated 5 out of 5
04/03/2021

Snelle bediening
Goede kwaliteit

Arlette

mooi

Rated 5 out of 5
04/03/2021

een zeer mooie halsketting en ook de oorbellen

francine

Perfect mooi kwaliteit

Rated 5 out of 5
27/02/2021

Top kwaliteit en snelle levering een aanrader 👌

Sonja

Prima en snelle levering

Rated 5 out of 5
13/02/2021

Iedere x een snelle en prima levering

Luc

Top Kwaliteit en Service !!!

Rated 5 out of 5
11/02/2021

Heb nu voor de 2de maal een juweeltje besteld : super mooie kwaliteit, vlotte betaling, zeer vlugge levering, veilig en in een supermooie cadeau verpakking ,zelfs met leuke verrassing erbij . Echt professioneel en aan te raden 👍🍀 TOPPER !!!
Ps: Ik ben er zeker van een gelukkig vrouwtje te hebben met Valentijn😃

Ivo

Klant is echt koning!

Rated 5 out of 5
06/02/2021

Voor mijn aankoop had ik nog wat vragen. Ik werd super snel en goed geholpen. Uiteindelijk ben ik ook zeer enthousiast over mijn aankoop. De service zowel als de parels zijn top! Normaal schrijf ik geen reviews, maar dit keer maak ik graag een uitzondering voor deze uitzonderlijke ervaring.

Inge

Prettig, zorgvuldig en klantgericht

Rated 5 out of 5
22/01/2021

Zeer betrouwbaar, aan te bevelen als je parels wilt kopen.

Marijke

Professionele Topper !!!!

Rated 5 out of 5
12/01/2021

Heb voor de 1ste maal een juweeltje besteld online na communicatie via Messenger : super mooie kwaliteit, vlotte betaling, zeer vlugge levering, veilig en in een supermooie cadeau verpakking ,zelfs met leuke verrassing erbij . Echt professioneel en aan te raden 👍🍀 TOPPER !!!

ivo

Originele juwelen en super professionele service

Rated 5 out of 5
06/01/2021

Heb al een paar juweeltjes mogen bestellen on line en steeds super meegevallen, vlotte betaling, vlugge levering, veilig en origineel verpakt .. gewoon professioneel en aan te raden 👍🍀

Nic

Vriendelijke TOP service

Rated 5 out of 5
05/01/2021

Een ring ONLINE gekocht. Communicatie is zeer vlot verlopen via e-mail en telefoon. Wat mij vooral opviel waren de snelle reacties op mijn e-mails. Een zeer vriendelijke TOP service. Ook was alles mooi verpakt ( kerstverpakking ) en verstuurd. Nogmaals dank Griet.

Rudi

Heel goede ,snelle en verzorgde service

Rated 5 out of 5
02/01/2021

De Parels zijn perfect.

De