title image

Reviews

Tevredenheid over Parels Kumpen!

5
Rated 5 out of 5

Geweldig!

Rated 5 out of 5
02/12/2021

Prachtige parelkettingen,supermooie verpakking met extra wenskaart waarop onze boodschap werd uitgeschreven!Correcte verzending!Dus gewoon aanrader!

Hilde

Zeer goed

Rated 4 out of 5
02/12/2021

Levering vlot verlopen heel tevreden met mijn keuze

J

Helemaal volgens vewachting !

Rated 5 out of 5
18/11/2021

Ik wist wat ik wilde en Parels Kumpen kon het aanbieden.
Lief, vriendelijk en korrekt was de ervaring.
Ik ben er superblij mee want ik zocht er al lang naar. Hartelijk bedankt !

Emmanuelle

Erg snel geleverd

Rated 5 out of 5
13/11/2021

Snelle levering, alles mooi verpakt, helemaal zoals ik het wenste.
Plus een extra verrassing in het pakje.
Dank je wel

Veerle

prachtig

Rated 5 out of 5
03/10/2021

eerlijk snelle vezending

daels

Heel vlotte levering

Rated 5 out of 5
03/10/2021

Wij zijn heel tevreden over de perfecte service en levering. De extra attenties, die bij onze bestelling gevoegd werden, zijn de “kers op de taart”.

Dirk

Zeer tevreden

Rated 5 out of 5
09/08/2021

Halsketting besteld voor onze lieve kleindochter. Deze was uitermate fier en tevreden met het resultaat. Wij zijn ook uitermate tevreden voor de snelle levering en de verschillende mooie attenties. Bedankt….

Willems

Goede service

Rated 5 out of 5
06/08/2021

Een goede en snelle service.
Mooie sieraden in een mooie verpakking.

Bernadette

heel erg mooi

Rated 5 out of 5
06/08/2021

Een super vlotte levering!
De sieraden zijn prachtig en voldeden volledig aan de verwachtingen. Heel blij met de aankoop. Ik kom zeker nog terug.

Dieter

Top

Rated 5 out of 5
06/08/2021

Mooie pareloorbellen , goede service. Top!

Mayke

Super

Rated 5 out of 5
30/07/2021

Vlotte levering met een mooi kaartje en enkele surprices. Tof, heel erg bedankt

Luc

Super blij

Rated 5 out of 5
02/07/2021

Goede verzorging, snel en serieus. Dank

Verbelen

Kwaliteit, vriendelijk, super

Rated 5 out of 5
27/05/2021

Prijs- kwaliteit is super.👍

Rassart

Leuk om te geven

Rated 5 out of 5
22/05/2021

Dank je wel voor alle moeite die genomen is om het kado te verpakken. Mijn vrouw is blij met haar set en het uitpakken was een ervaring. Dank, Nick

Nick

Top service

Rated 5 out of 5
19/05/2021

Snelle en goede service !
Leuke extra verrassing in het pakje
En uiteraard mooie juwelen

Nathalie

Snel,mooi en kwaliteit

Rated 5 out of 5
17/05/2021

Snelle levering en een mooi kwalitatief juweel. Ik ben zeer tevreden.

Nuyts

Waanzinnig mooi !

Rated 5 out of 5
10/05/2021

Parelarmbandje is waanzinnig mooi :). Cadeautje online besteld, en zoals steeds supermooi verpakt, leuk kaartje voor gelegenheid en lekkere attenties in het pakje. Top!

Linda

Kan niet klagen!

Rated 5 out of 5
04/05/2021

Met de hulp van de eigenares een prachtig cadeau voor mijn vriendin uitgekozen! Er was ruime keuze en ik werd goed geinformeerd over de oorsprong van de parel. Zeker aan te raden.

Tom

Prachtig, klantvriendelijk en snel

Rated 5 out of 5
16/04/2021

Zoals ook de vorige keer, ben ik zeer tevreden met mijn on-line aankoop. Niet enkel is de kwaliteit van de parels zeer goed, de klantvriendelijkheid van Griet is niet te evenaren en de service zeer snel. Klant is inderdaad koning(in) bij Griet!

Inge

Zó mooi !!

Rated 5 out of 5
08/04/2021

Ik heb vandaag, per post, mijn verjaardagskado van mijn man ontvangen. Oohh zo blij dat ik ben. Het is echt wat ik allang wilde, échte parel oorbellen. Ze zijn zo mooi, en de juiste grootte die ik graag zie. Het pakketje was super verzorgd met leuke attenties, dank je wel! Een zeer tevreden vrouw 🤩.

Katrijn

Mooi, afgewerkt, superblij.

Rated 5 out of 5
16/03/2021

Zo mooi, helemaal wat ik ervan verwachtte. En zo mooi verpakt❤️

Edith

‘Verrassend’ tevreden !

Rated 5 out of 5
15/03/2021

Ik zag de publiciteit op fb en ben een kijkje gaan nemen op de webshop . Een parel is tijdloos en wilde mezelf een cadeautje gunnen . Mijn keuze viel op twee armbandjes , 1 met witte en 1 met gekleurde zoetwaterparels .
Daar ikzelf niet in de buurt woon , koos ik voor verzending . De betaling verloopt vlot en de levering zeer snel . Een pakje verwachten in de bus is altijd leuk en spannend maar deze was verrassend leuk!
Ik deed de enveloppe open en vond weliswaar een verwenmomentje in de enveloppe ! Daartussen zaten mijn twee mooi verpakte cadeautjes . Na het openen van het cadeautje , komt een mooi opbergzakje tevoorschijn. De mooie parelarmband erin .
Dit alles samen gaf mij echt een gelukzalig gevoel ! Een zeer fijne ervaring en nu trotse eigenaar van twee mooie armbadjes !
Ik kom zeker nog terug !!!

Ilse

Fantastisch!

Rated 5 out of 5
05/03/2021

Heel vlugge bediening, besteld op zondag, op dinsdag geleverd! Mooie oorringen, dit is wat ik wilde. Bedankt voor de snelle afhandeling.

Sabine

Klantvriendelijk 👌

Rated 5 out of 5
04/03/2021

Snelle bediening
Goede kwaliteit

Arlette

mooi

Rated 5 out of 5
04/03/2021

een zeer mooie halsketting en ook de oorbellen

francine

Perfect mooi kwaliteit

Rated 5 out of 5
27/02/2021

Top kwaliteit en snelle levering een aanrader 👌

Sonja

Prima en snelle levering

Rated 5 out of 5
13/02/2021

Iedere x een snelle en prima levering

Luc

Top Kwaliteit en Service !!!

Rated 5 out of 5
11/02/2021

Heb nu voor de 2de maal een juweeltje besteld : super mooie kwaliteit, vlotte betaling, zeer vlugge levering, veilig en in een supermooie cadeau verpakking ,zelfs met leuke verrassing erbij . Echt professioneel en aan te raden 👍🍀 TOPPER !!!
Ps: Ik ben er zeker van een gelukkig vrouwtje te hebben met Valentijn😃

Ivo

Klant is echt koning!

Rated 5 out of 5
06/02/2021

Voor mijn aankoop had ik nog wat vragen. Ik werd super snel en goed geholpen. Uiteindelijk ben ik ook zeer enthousiast over mijn aankoop. De service zowel als de parels zijn top! Normaal schrijf ik geen reviews, maar dit keer maak ik graag een uitzondering voor deze uitzonderlijke ervaring.

Inge

Prettig, zorgvuldig en klantgericht

Rated 5 out of 5
22/01/2021

Zeer betrouwbaar, aan te bevelen als je parels wilt kopen.

Marijke

Professionele Topper !!!!

Rated 5 out of 5
12/01/2021

Heb voor de 1ste maal een juweeltje besteld online na communicatie via Messenger : super mooie kwaliteit, vlotte betaling, zeer vlugge levering, veilig en in een supermooie cadeau verpakking ,zelfs met leuke verrassing erbij . Echt professioneel en aan te raden 👍🍀 TOPPER !!!

ivo

Originele juwelen en super professionele service

Rated 5 out of 5
06/01/2021

Heb al een paar juweeltjes mogen bestellen on line en steeds super meegevallen, vlotte betaling, vlugge levering, veilig en origineel verpakt .. gewoon professioneel en aan te raden 👍🍀

Nic

Vriendelijke TOP service

Rated 5 out of 5
05/01/2021

Een ring ONLINE gekocht. Communicatie is zeer vlot verlopen via e-mail en telefoon. Wat mij vooral opviel waren de snelle reacties op mijn e-mails. Een zeer vriendelijke TOP service. Ook was alles mooi verpakt ( kerstverpakking ) en verstuurd. Nogmaals dank Griet.

Rudi

Heel goede ,snelle en verzorgde service

Rated 5 out of 5
02/01/2021

De Parels zijn perfect.

De

Heel vriendelijk ,Top

Rated 5 out of 5
31/12/2020

Bedankt voor de snelle service,en de vriendelijkheid aan de telefoon.

Ludo

uitstekend

Rated 5 out of 5
26/12/2020

prachtig mooie parelbroche gekocht en tweemaal collier. Zeer tevreden klant!

Mia

super mooi collectie

Rated 5 out of 5
25/12/2020

Via website besteld voor een familie lid in Nederland ,heel goed aangekomen en feestelijk ingepakt ,heel hartelijk bedankt

Johanna

Super

Rated 5 out of 5
23/12/2020

Gisterenmiddag bestelling doorgegeven ,vandaag reeds in huis!Heel mooie parels!Bedankt …ook voor de kleine extra attenties.Duidelijk met liefde en zorg en vooral met oog voor kwaliteit klaargemaakt!Bedankt voor de super service!

Marleen

Mooi..service..correct

Rated 5 out of 5
21/12/2020

Heel lieve dame en super service. Bedankt Griet !

Ottermans

zeer goed

Rated 5 out of 5
21/12/2020

mooie parels eerlijke bediening en snel dank u

daels

supper top

Rated 5 out of 5
14/12/2020

Juist zo als op de foto, en super mooi verpakt ,.En heel snelle levering, Dank je wel !!!

Arlette

eersteklas service!

Rated 5 out of 5
14/12/2020

Een zeer snelle verzending en prachtig verpakt. De ketting is nog mooier dan op de foto. Een aanrader!

Filip

Vriendelijk Lief Gedienstig

Rated 5 out of 5
09/12/2020

Zijn niet opdringerig en laten je vrij .
Sociale mensen met veel begrip .
Mooie gezellige winkel met geweldige dames en voor ieder wat wils.
Heeel blij met mijn nieuwe aankoop 😍

Myriam

Zeer tevreden prachtig

Rated 5 out of 5
09/12/2020

Heel vlugge verzending

Christine

prachtig

Rated 5 out of 5
09/12/2020

vlug besteld en eerlijk

daels

Top kwaliteit & service

Rated 5 out of 5
19/11/2020

In één woord “wauw”!
Wauw voor de prachtige armband
Wauw voor het advies
Wauw voor het contact
Wauw voor de kwaliteit
Wauw voor de snelheid van levering

Hilde

Top

Rated 5 out of 5
19/11/2020

In 1 woord: prima 👌

Eddy

FANTASTISCH

Rated 5 out of 5
18/11/2020

Mooie pareloorbellen, er ging iets mis met de bezorging.
Mevr Griet Kumpen is zo betrokken en heeft t heel snel opgelost, daarvoor dank.
T was een hele verrassing toen ik t pakketje openmaakt, mooi verpakt en extra traktaties, geweldig …
Ik ben een zeer tevreden klant 😍

Yvonne

Prachtig sieraad

Rated 5 out of 5
17/11/2020

Een prachtige ketting, ik ben goed geholpen en het pakketje was met allerlei lieve extra’s gevuld.

Michelle

Prima

Rated 5 out of 5
16/11/2020

Zeer mooie roze armband en prima kwaliteit . Zeer vriendelijke mevrouw. Snelle service.

Eddy