title image

Reviews

Tevredenheid over Parels Kumpen!

5
5,0 score

Prima en snelle levering

5,0 score
13/02/2021

Iedere x een snelle en prima levering

Luc

Top Kwaliteit en Service !!!

5,0 score
11/02/2021

Heb nu voor de 2de maal een juweeltje besteld : super mooie kwaliteit, vlotte betaling, zeer vlugge levering, veilig en in een supermooie cadeau verpakking ,zelfs met leuke verrassing erbij . Echt professioneel en aan te raden ๐Ÿ‘๐Ÿ€ TOPPER !!!
Ps: Ik ben er zeker van een gelukkig vrouwtje te hebben met Valentijn๐Ÿ˜ƒ

Ivo

Klant is echt koning!

5,0 score
06/02/2021

Voor mijn aankoop had ik nog wat vragen. Ik werd super snel en goed geholpen. Uiteindelijk ben ik ook zeer enthousiast over mijn aankoop. De service zowel als de parels zijn top! Normaal schrijf ik geen reviews, maar dit keer maak ik graag een uitzondering voor deze uitzonderlijke ervaring.

Inge

Prettig, zorgvuldig en klantgericht

5,0 score
22/01/2021

Zeer betrouwbaar, aan te bevelen als je parels wilt kopen.

Marijke

Professionele Topper !!!!

5,0 score
12/01/2021

Heb voor de 1ste maal een juweeltje besteld online na communicatie via Messenger : super mooie kwaliteit, vlotte betaling, zeer vlugge levering, veilig en in een supermooie cadeau verpakking ,zelfs met leuke verrassing erbij . Echt professioneel en aan te raden ๐Ÿ‘๐Ÿ€ TOPPER !!!

ivo

Originele juwelen en super professionele service

5,0 score
06/01/2021

Heb al een paar juweeltjes mogen bestellen on line en steeds super meegevallen, vlotte betaling, vlugge levering, veilig en origineel verpakt .. gewoon professioneel en aan te raden ๐Ÿ‘๐Ÿ€

Nic

Vriendelijke TOP service

5,0 score
05/01/2021

Een ring ONLINE gekocht. Communicatie is zeer vlot verlopen via e-mail en telefoon. Wat mij vooral opviel waren de snelle reacties op mijn e-mails. Een zeer vriendelijke TOP service. Ook was alles mooi verpakt ( kerstverpakking ) en verstuurd. Nogmaals dank Griet.

Rudi

Heel goede ,snelle en verzorgde service

5,0 score
02/01/2021

De Parels zijn perfect.

De

Heel vriendelijk ,Top

5,0 score
31/12/2020

Bedankt voor de snelle service,en de vriendelijkheid aan de telefoon.

Ludo

uitstekend

5,0 score
26/12/2020

prachtig mooie parelbroche gekocht en tweemaal collier. Zeer tevreden klant!

Mia

super mooi collectie

5,0 score
25/12/2020

Via website besteld voor een familie lid in Nederland ,heel goed aangekomen en feestelijk ingepakt ,heel hartelijk bedankt

Johanna

Super

5,0 score
23/12/2020

Gisterenmiddag bestelling doorgegeven ,vandaag reeds in huis!Heel mooie parels!Bedankt …ook voor de kleine extra attenties.Duidelijk met liefde en zorg en vooral met oog voor kwaliteit klaargemaakt!Bedankt voor de super service!

Marleen

Mooi..service..correct

5,0 score
21/12/2020

Heel lieve dame en super service. Bedankt Griet !

Ottermans

zeer goed

5,0 score
21/12/2020

mooie parels eerlijke bediening en snel dank u

daels

supper top

5,0 score
14/12/2020

Juist zo als op de foto, en super mooi verpakt ,.En heel snelle levering, Dank je wel !!!

Arlette

eersteklas service!

5,0 score
14/12/2020

Een zeer snelle verzending en prachtig verpakt. De ketting is nog mooier dan op de foto. Een aanrader!

Filip

Vriendelijk Lief Gedienstig

5,0 score
09/12/2020

Zijn niet opdringerig en laten je vrij .
Sociale mensen met veel begrip .
Mooie gezellige winkel met geweldige dames en voor ieder wat wils.
Heeel blij met mijn nieuwe aankoop ๐Ÿ˜

Myriam

Zeer tevreden prachtig

5,0 score
09/12/2020

Heel vlugge verzending

Christine

prachtig

5,0 score
09/12/2020

vlug besteld en eerlijk

daels

Top kwaliteit & service

5,0 score
19/11/2020

In รฉรฉn woord “wauw”!
Wauw voor de prachtige armband
Wauw voor het advies
Wauw voor het contact
Wauw voor de kwaliteit
Wauw voor de snelheid van levering

Hilde

Top

5,0 score
19/11/2020

In 1 woord: prima ๐Ÿ‘Œ

Eddy

FANTASTISCH

5,0 score
18/11/2020

Mooie pareloorbellen, er ging iets mis met de bezorging.
Mevr Griet Kumpen is zo betrokken en heeft t heel snel opgelost, daarvoor dank.
T was een hele verrassing toen ik t pakketje openmaakt, mooi verpakt en extra traktaties, geweldig …
Ik ben een zeer tevreden klant ๐Ÿ˜

Yvonne

Prachtig sieraad

5,0 score
17/11/2020

Een prachtige ketting, ik ben goed geholpen en het pakketje was met allerlei lieve extraโ€™s gevuld.

Michelle

Prima

5,0 score
16/11/2020

Zeer mooie roze armband en prima kwaliteit . Zeer vriendelijke mevrouw. Snelle service.

Eddy

๐Ÿ‘

5,0 score
16/11/2020

Zeer mooie kwaliteit en een goede prijs. Super gedienstige mevrouw!

Eddy

Super vlotte service !

5,0 score
12/11/2020

Mooi juwelen aan faire prijzen. Overzichtelijke online shop. Vlotte levering met fijne attenties.

Kristien

een tevreden klant

5,0 score
12/11/2020

Heel mooie juwelen en supersnelle ontvangst waar voor dank

De

Mooi super snel

5,0 score
27/10/2020

Heel mooi en snelle levering super tevreden en een extra attentie er bij een aanrader ๐Ÿ‘

Sonja

Heel aangenaam

5,0 score
07/10/2020

Omdat ik niet direct vond wat ik wou effe telefonisch contact genomen en onmiddellijk geholpen.
De parels zijn prachtig en ik heb iemand heel gelukkig gemaakt. Het kado was prachtig verpakt met nog wat extraatjes. Zo aankopen doen is werkelijk meer dan aangenaam.

Linda

Perfekt !

5,0 score
21/09/2020

Heel mooi en snelle levering met kleine attenties. Zeker voor herhaling vatbaar !

Maryse

Ongelofelijk mooi super service

5,0 score
18/09/2020

Super service

Mieke

Fantastisch mooi prachtig

5,0 score
01/09/2020

Vlotte bestelling altijd correct geleverd met de nodige zorg verpakt. Gewoon super een aanrader!Lief kaartje erbij!

Lieve

Super mooie stukken betaalbaar voor ieder zen budget

5,0 score
29/08/2020

Super tevreden van de service en de parels zowel oorringen parelcollier

vermaercke

EEN TOP ADRESJE

5,0 score
21/08/2020

Gisteren parel oorbelletjes besteld en vandaag al aangekregen, met nog een extra verwennerij in de envelop. Zalig! Oorbellen zijn prachtig!

Hilde

Topwinkel!

5,0 score
27/07/2020

Een winkel die nรฉt dat stapje meer zet voor haar klanten, met een korte levertijd en goede prijs-kwaliteit-verhouding. Ik ben zรฉรฉr tevreden met mijn broche en de extra attenties in het pakketje, hartelijk dank!

Gerda

Super tevreden

5,0 score
17/07/2020

Hebben ook al in de winkel gekocht en nu online blijven super vriendelijk en leveren super kwaliteit met certificaat was na bestelling op twee dagen bij ons

Vandenryt

Dit is top

5,0 score
26/06/2020

Mijn armbandjes heb ik 2 dagen na bestelling al aan mijn pols. Correcte levering met leuke verrassing om van te genieten. Bedankt!

Marleen

Toppie snelle service

5,0 score
26/06/2020

Ben super content met mijn setje !! Zeer mooi afgewerkt !! Levering was zeer snel !! Er zaten nog leuke dingen in het pakket zoals snoepjes , thee en handgel !!

Friedl

Perfecte service.

5,0 score
18/06/2020

Mooie oorbellen. Leuk kaartje erbij gekregen. En lekkere thee.
Goeie ervaring.

Olivia

Volgende keer weer!

5,0 score
23/05/2020

Een lieve vrouw die prachtige oorbellen maakt en wie niets te veel is. Een aanrader van de eerste orde!

Mj

Prachtig super service

5,0 score
14/05/2020

Echt tevreden
heel fijne verassing zakje vol extraatjes parel mooi in bescherm zakje bezorgde mij een fijne moederdag dank voor het bezorgen

els

super tevreden

5,0 score
11/05/2020

vrijdag besteld maandag in de brievenbus

Denise

Super

5,0 score
09/05/2020

Service was heel goed. Zaakvoerder antwoordt heel snel. Ze had ook chocolaatjes in het pakje gestoken. Heb de parels wel nog niet gezien. Zijn nog niet geschonken. Dank u Griet

Hervรฉ

The Place To be!!!

5,0 score
01/05/2020

Beautiful pearls, and my wife was so happy with her gift ๐ŸŽ. I really would refer anyone that wants quality and a good price, just go to Parels Kumpen!!!

Mijail

Mooie keuze en vriendelijke service

5,0 score
30/04/2020

Gemakkelijke webshop – mooie keuze – prijs kwaliteit prima en persoonlijke aanpak bij probleem levering – super vriendelijk contact echte aanrader

Kristel

Persoonlijk, super kwaliteit.

5,0 score
30/04/2020

Super ervaring. Zeker voor herhaling vatbaar. Een service op maat met een persoonlijke toch. Super kwaliteit met oog voor detail.

Delhougne

Top!

5,0 score
28/04/2020

Snelle en zeer verzorgde levering. Net als het onthaal in de winkel zelf, is de bestelling online zeer persoonlijk afgewerkt. Een aanrader!

Martine

Perfect, tijdig, lief

5,0 score
28/04/2020

De levering voldoet geheel aan de verwachtingen en gebeurde op enkele dagen na de bestelling. En wat lief dat er een kaartje bijstak en allerlei attenties. Zoals altijd ben ik zeer tevreden dat ik bij Parels Kumpen gekocht heb. Topgriet ๐Ÿ˜‰๐Ÿ‘

Carina

Super

5,0 score
23/04/2020

Super mooi, eerste keer dat ik in mijn leven dat ik online besteld heel goed ontvangen dank je wel. Josee

Josee_ketelslegers

Snel,Super,Mooi !

5,0 score
16/04/2020

Bestelling vandaag ontvangen super mooi verpakt en lief kaartje .
Bedankt ga er zeker van genieten !

Helene