title image

Reviews

Tevredenheid over Parels Kumpen!

5
Rated 5 out of 5

Prachtige druppelvorm!

Rated 5 out of 5
09/12/2022

Zo snel! Voel me als het meisje met de parel.

Jo

Super ervaring!

Rated 5 out of 5
09/12/2022

Griet nam contact op met mij om zeker te zijn dat de bestelling die in doorgaf wel mijn keuze was. Er was een verkeerde link toegekend aan de foto die op FB verscheen. Zeer sympathiek en snelle levering!

Nadia

Uitmuntende service

Rated 5 out of 5
18/11/2022

Ik had een parelketting besteld voor mijn vrouw en uiteindelijk wilden we toch net iets grotere parels en dan merkt u direct dat Griet Kumpen klanttevredenheid zeer hoog in het vaandel heeft staan. Omruilen was geen probleem en ze hebben zelf de parels in mum van tijd prachtig geknoopt. Zeer veel lof! Vrouw blij en ik dus ook. Dank u wel en u ziet ons zeker terug.

Pascal

Mooie oorbelletjes

Rated 5 out of 5
18/11/2022

Heel snel geleverd, mooi pakketje. Direct volgende bestelling gedaan.

olga

Gewoon fantastisch

Rated 5 out of 5
25/10/2022

Bestelling liep heel vlot , perfecte communicatie. Prachtige levering !

Nicolaes

Mooie parels

Rated 5 out of 5
25/10/2022

Zeer mooie halsketting. Eeer tevreden over mijn bestelling. Is zeker niet de laatste keer dat ik iets zal aankopen !!!

Edith

Super , mooie parels

Rated 5 out of 5
04/10/2022

Geweldig

Mariet

uitstekend

Rated 5 out of 5
20/09/2022

mooie parels , mooie verpakking en snelle levering

rose

super mooie parels ,vlug geleverd

Rated 5 out of 5
09/09/2022

snelle correcte levering ,met extra lekkere toets 🙂

Mariet

Super service

Rated 5 out of 5
31/08/2022

Zeer mooie en kwaliteits producten,

Goede service en zeer vriendelijk

Swennen

Schitterende halsketting

Rated 5 out of 5
31/08/2022

Zeer mooie parels, zeer goed afgewerkt en ook correcte en snelle levering- met extra toets

Perfecte service

Ine

Correct, vriendelijk, goede service

Rated 5 out of 5
31/08/2022

Het was een aangename ervaring. Het snoer dat ik wilde werd onmiddellijk aangepast aan mijn wensen. De armband en oorbellen maken het setje compleet.

Christel

super snelle verwende levering

Rated 5 out of 5
13/07/2022

De bestelling werd één dag na bestelling al geleverd en bij het openen van de doos vond ik heel wat lekkere verwennerijen. Super!!

grete

uitstekende service!

Rated 5 out of 5
30/06/2022

De zilveren grote ronde oorbellen met echte zoetwaterparels vormen een mooi geheel met mijn parelhalskettingen.

Magda

Bijzonder en prettig

Rated 5 out of 5
26/06/2022

Snelle reactie; duidelijke antwoorden ennnn… beeldige producten

Foto’s met de oorstekers in het oor zou erg handig zijn. Het geeft een betere indruk.

Martine

Vlotte aankoop

Rated 4 out of 5
26/06/2022

Tevreden met aankoop

Foto’s ivm bevestiging aan oor graag wat duidelijker

Anita

Super mooi

Rated 5 out of 5
25/06/2022

Erg blij met mijn parel oorbellen! Passen precies bij de ketting die ik al had. Ook snel geleverd. Bedankt

Nadia

Alles correct geleverd

Rated 5 out of 5
25/06/2022

Hele mooie armband

Geukens

Schitterend

Rated 5 out of 5
25/06/2022

Prachtige parels in een zeer mooie zetting. Correcte en vlugge levering indien online besteld.

Chris

Perfecte service

Rated 5 out of 5
27/05/2022

Online oorbellen besteld. Website is overzichtelijk en compleet. Makkelijke betaling, snelle bevestiging en super snelle levering. De cadeauverpakking en de kleine attentie maakten het compleet.

Gisela

Super service

Rated 5 out of 5
27/05/2022

Super vriendelijke service, en snelle verzending. De gekochte juwelen zijn prachtig, van goede kwaliteit en geweldig verpakt als cadeau! Zeker een aanrader!

YVH

Heel tevreden

Rated 5 out of 5
25/05/2022

Zorgvuldig verpakt en goed ontvangen. Bedankt

De

Correcte levering

Rated 5 out of 5
28/04/2022

Heel tevreden over de bestelling

Katrien

Prachtige aangename service

Rated 5 out of 5
11/03/2022

Zeer aangenaam verrast bij het openen van de verpakking. Je kan zien dat dit met zeer veel zorg en liefde is ingepakt. Een prachtig voorbeeld voor klantvriendelijkheid die uitnodigt om terug te komen. Als we in de buurt zijn gaan we zeker de winkel eens bezoeken. Bedankt voor de prachtige service en de kleine verrassingen !

Venus

Opnieuw aangenaam verrast

Rated 5 out of 5
01/03/2022

Voor de tweede keer ben ik heel tevreden over mijn aankoop: prachtige oorbellen en dito armband! Op maandag besteld en woensdag al door bpost afgeleverd, wat een service. De kleine attenties in het pakje brengen daarenboven ook nog een fijn momentje me-time met zich mee. Heel veel dank!

Marleen

Aanrader !

Rated 5 out of 5
16/02/2022

Ik heb mij vrouwtje weer gelukkig kunnen maken, deze keer met een prachtige armband. Niet moeilijk, er is Bij Mevr. Kumpen een ruime keuze in prachtige parel- juwelen. (Met garantie) Haar service getuigt van oprechte klantvriendelijkheid. Kortom, aanrader !

Etienne

Vriendelijk, prima kwaliteit

Rated 5 out of 5
16/02/2022

Ik heb al verschillende aankopen gedaan , heel tevreden geen opdringerig gevoel en echte kwaliteit.

Zeker een aanrader en zo’n lieve mensen moeder en dochter. Echt top!!

Danielle

super!!!

Rated 5 out of 5
01/02/2022

Donderdagavond besteld, vrijdag gebracht door de postbode.

De juweeltjes zijn juist hetzelfde als op de website. Ze zijn van prima kwaliteit en bijzonder mooi. Elk item zit in een mooi zakje en er zit een certificaat van echtheid bij.

Erna

Buitengewoon tevreden een aanrader!

Rated 5 out of 5
24/01/2022

Mevrouw Kumpen is ZO VRIENDELIJk,

De parels zijn van de beste kwaliteit en

Bovendien was de extra verrassing dat het postpakket vol extra’s zat.. snoep, thee enz.. echt een momentje van een heel tevreden klant! BOVENDIEN is de prijs/kwaliteit bij Parels KUMPEN beter dan elders.. ik heb vergeleken, ben al vele jaren klant bij Parels Kumpen en dit blijft de beste plaats om parels te kopen

MP

Superieur

Rated 5 out of 5
12/01/2022

Een fijne ervaring om bij deze zaak een online bestelling te plaatsen. Alles werd tot in de puntjes geregeld en de mooie oorbellen werden binnen 2 dagen geleverd.

Dank u wel !

Vera

Mooiste kerstcadeau ooit

Rated 5 out of 5
28/12/2021

Sfeervol verpakt geschenk maar wat erin stak, was nog verrassender: een hele mooie parelketting met grote barokke parels! De snoepjes én handgeschreven nieuwjaarswensen zorgden voor een extra feestelijk en tevens persoonlijk accent. Heel veel dank!

Marleen

Fantastisch, geen woorden!!!

Rated 5 out of 5
28/12/2021

Zeer aangename kennismaking met Mv. Kumpen en haar mooie juwelen.

Heel vriendelijk en geweldige Service! Naar huis gegaan met een prachtige halsketting. Super!! Aanrader voor een heel mooi cadeau. Merci Werner&Stéphanie

Werner

Simpleweg top service

Rated 5 out of 5
22/12/2021

Ik schrijf normaal nooit reviews, maar deze service is die moeite toch wel waard. Prachtige parels om als cadeau te geven, prachtige verpakken en perfecte service!

Jan

TOP, en geweldige keuze en advies

Rated 5 out of 5
17/12/2021

Als wij in Hasselt zijn lopen we altijd even binnen. Altijd is het gezellig met de eigenaresse en haar moeder. Soms kopen we iets, soms vragen we alleen om een kleine reparatie en soms zeggen we alleen even gedag. Nu zijn we speciaal voor goudkleurige parels vanuit Nederland aan een autotocht van twee maal een uur en 3 kwartier naar deze gespecialiseerde winkel gegaan en hebben daar een collier en oorbellen gekocht en kenbaar gemaakt in dezelfde sfeer in het nieuwe jaar ook een armband te willen aanschaffen. Parels GRiet Kumpen is een AANRADER!!!

Nelly

Aangenaam verrast

Rated 5 out of 5
17/12/2021

Snel geleverd en mooi verpakt met een eigen touch die zeker geapprecieerd wordt. Dank U wel Griet Kumpen

Anja

supertevreden

Rated 5 out of 5
15/12/2021

Online besteld na wat telefonische info. Heel vriendelijke mevrouw met veel geduld. Het pakje was er snel en was heel mooi verpakt. Er zaten ook nog snoepjes, en andere verrassingen in het pakket. De armband zelf was 100% wat ik gehoopt had. Dat smaakt naar meer!

claeys

Zeer vriendelijke ontvangst

Rated 5 out of 5
08/12/2021

Een vriendelijke dame, zeer goede service en mooie verzorgde verpakking.

Top, een aanrader!

Mia

Vriendelijk, mooie producten

Rated 5 out of 5
06/12/2021

Uitstekende ervaring zowel in de winkel als online! Zeer vriendelijk, heel klantgericht, mooie producten!

Sibylle

Geweldig!

Rated 5 out of 5
02/12/2021

Prachtige parelkettingen,supermooie verpakking met extra wenskaart waarop onze boodschap werd uitgeschreven!Correcte verzending!Dus gewoon aanrader!

Hilde

Zeer goed

Rated 4 out of 5
02/12/2021

Levering vlot verlopen heel tevreden met mijn keuze

J

Helemaal volgens vewachting !

Rated 5 out of 5
18/11/2021

Ik wist wat ik wilde en Parels Kumpen kon het aanbieden.

Lief, vriendelijk en korrekt was de ervaring.

Ik ben er superblij mee want ik zocht er al lang naar. Hartelijk bedankt !

Emmanuelle

Erg snel geleverd

Rated 5 out of 5
13/11/2021

Snelle levering, alles mooi verpakt, helemaal zoals ik het wenste.

Plus een extra verrassing in het pakje.

Dank je wel

Veerle

prachtig

Rated 5 out of 5
03/10/2021

eerlijk snelle vezending

daels

Heel vlotte levering

Rated 5 out of 5
03/10/2021

Wij zijn heel tevreden over de perfecte service en levering. De extra attenties, die bij onze bestelling gevoegd werden, zijn de “kers op de taart”.

Dirk

Zeer tevreden

Rated 5 out of 5
09/08/2021

Halsketting besteld voor onze lieve kleindochter. Deze was uitermate fier en tevreden met het resultaat. Wij zijn ook uitermate tevreden voor de snelle levering en de verschillende mooie attenties. Bedankt….

Willems

Goede service

Rated 5 out of 5
06/08/2021

Een goede en snelle service.

Mooie sieraden in een mooie verpakking.

Bernadette

heel erg mooi

Rated 5 out of 5
06/08/2021

Een super vlotte levering!

De sieraden zijn prachtig en voldeden volledig aan de verwachtingen. Heel blij met de aankoop. Ik kom zeker nog terug.

Dieter

Top

Rated 5 out of 5
06/08/2021

Mooie pareloorbellen , goede service. Top!

Mayke

Super

Rated 5 out of 5
30/07/2021

Vlotte levering met een mooi kaartje en enkele surprices. Tof, heel erg bedankt

Luc

Super blij

Rated 5 out of 5
02/07/2021

Goede verzorging, snel en serieus. Dank

Verbelen