title image

Reviews

Tevredenheid over Parels Kumpen!

5
Rated 5 out of 5

Originele juwelen en super professionele service

Rated 5 out of 5
06/01/2021

Heb al een paar juweeltjes mogen bestellen on line en steeds super meegevallen, vlotte betaling, vlugge levering, veilig en origineel verpakt .. gewoon professioneel en aan te raden 👍🍀

Nic

Vriendelijke TOP service

Rated 5 out of 5
05/01/2021

Een ring ONLINE gekocht. Communicatie is zeer vlot verlopen via e-mail en telefoon. Wat mij vooral opviel waren de snelle reacties op mijn e-mails. Een zeer vriendelijke TOP service. Ook was alles mooi verpakt ( kerstverpakking ) en verstuurd. Nogmaals dank Griet.

Rudi

Heel goede ,snelle en verzorgde service

Rated 5 out of 5
02/01/2021

De Parels zijn perfect.

De

Heel vriendelijk ,Top

Rated 5 out of 5
31/12/2020

Bedankt voor de snelle service,en de vriendelijkheid aan de telefoon.

Ludo

uitstekend

Rated 5 out of 5
26/12/2020

prachtig mooie parelbroche gekocht en tweemaal collier. Zeer tevreden klant!

Mia

super mooi collectie

Rated 5 out of 5
25/12/2020

Via website besteld voor een familie lid in Nederland ,heel goed aangekomen en feestelijk ingepakt ,heel hartelijk bedankt

Johanna

Super

Rated 5 out of 5
23/12/2020

Gisterenmiddag bestelling doorgegeven ,vandaag reeds in huis!Heel mooie parels!Bedankt …ook voor de kleine extra attenties.Duidelijk met liefde en zorg en vooral met oog voor kwaliteit klaargemaakt!Bedankt voor de super service!

Marleen

Mooi..service..correct

Rated 5 out of 5
21/12/2020

Heel lieve dame en super service. Bedankt Griet !

Ottermans

zeer goed

Rated 5 out of 5
21/12/2020

mooie parels eerlijke bediening en snel dank u

daels

supper top

Rated 5 out of 5
14/12/2020

Juist zo als op de foto, en super mooi verpakt ,.En heel snelle levering, Dank je wel !!!

Arlette

eersteklas service!

Rated 5 out of 5
14/12/2020

Een zeer snelle verzending en prachtig verpakt. De ketting is nog mooier dan op de foto. Een aanrader!

Filip

Vriendelijk Lief Gedienstig

Rated 5 out of 5
09/12/2020

Zijn niet opdringerig en laten je vrij .
Sociale mensen met veel begrip .
Mooie gezellige winkel met geweldige dames en voor ieder wat wils.
Heeel blij met mijn nieuwe aankoop 😍

Myriam

Zeer tevreden prachtig

Rated 5 out of 5
09/12/2020

Heel vlugge verzending

Christine

prachtig

Rated 5 out of 5
09/12/2020

vlug besteld en eerlijk

daels

Top kwaliteit & service

Rated 5 out of 5
19/11/2020

In één woord “wauw”!
Wauw voor de prachtige armband
Wauw voor het advies
Wauw voor het contact
Wauw voor de kwaliteit
Wauw voor de snelheid van levering

Hilde

Top

Rated 5 out of 5
19/11/2020

In 1 woord: prima 👌

Eddy

FANTASTISCH

Rated 5 out of 5
18/11/2020

Mooie pareloorbellen, er ging iets mis met de bezorging.
Mevr Griet Kumpen is zo betrokken en heeft t heel snel opgelost, daarvoor dank.
T was een hele verrassing toen ik t pakketje openmaakt, mooi verpakt en extra traktaties, geweldig …
Ik ben een zeer tevreden klant 😍

Yvonne

Prachtig sieraad

Rated 5 out of 5
17/11/2020

Een prachtige ketting, ik ben goed geholpen en het pakketje was met allerlei lieve extra’s gevuld.

Michelle

Prima

Rated 5 out of 5
16/11/2020

Zeer mooie roze armband en prima kwaliteit . Zeer vriendelijke mevrouw. Snelle service.

Eddy

👍

Rated 5 out of 5
16/11/2020

Zeer mooie kwaliteit en een goede prijs. Super gedienstige mevrouw!

Eddy

Super vlotte service !

Rated 5 out of 5
12/11/2020

Mooi juwelen aan faire prijzen. Overzichtelijke online shop. Vlotte levering met fijne attenties.

Kristien

een tevreden klant

Rated 5 out of 5
12/11/2020

Heel mooie juwelen en supersnelle ontvangst waar voor dank

De

Mooi super snel

Rated 5 out of 5
27/10/2020

Heel mooi en snelle levering super tevreden en een extra attentie er bij een aanrader 👍

Sonja

Heel aangenaam

Rated 5 out of 5
07/10/2020

Omdat ik niet direct vond wat ik wou effe telefonisch contact genomen en onmiddellijk geholpen.
De parels zijn prachtig en ik heb iemand heel gelukkig gemaakt. Het kado was prachtig verpakt met nog wat extraatjes. Zo aankopen doen is werkelijk meer dan aangenaam.

Linda

Perfekt !

Rated 5 out of 5
21/09/2020

Heel mooi en snelle levering met kleine attenties. Zeker voor herhaling vatbaar !

Maryse

Ongelofelijk mooi super service

Rated 5 out of 5
18/09/2020

Super service

Mieke

Fantastisch mooi prachtig

Rated 5 out of 5
01/09/2020

Vlotte bestelling altijd correct geleverd met de nodige zorg verpakt. Gewoon super een aanrader!Lief kaartje erbij!

Lieve

Super mooie stukken betaalbaar voor ieder zen budget

Rated 5 out of 5
29/08/2020

Super tevreden van de service en de parels zowel oorringen parelcollier

vermaercke

EEN TOP ADRESJE

Rated 5 out of 5
21/08/2020

Gisteren parel oorbelletjes besteld en vandaag al aangekregen, met nog een extra verwennerij in de envelop. Zalig! Oorbellen zijn prachtig!

Hilde

Topwinkel!

Rated 5 out of 5
27/07/2020

Een winkel die nét dat stapje meer zet voor haar klanten, met een korte levertijd en goede prijs-kwaliteit-verhouding. Ik ben zéér tevreden met mijn broche en de extra attenties in het pakketje, hartelijk dank!

Gerda

Super tevreden

Rated 5 out of 5
17/07/2020

Hebben ook al in de winkel gekocht en nu online blijven super vriendelijk en leveren super kwaliteit met certificaat was na bestelling op twee dagen bij ons

Vandenryt

Dit is top

Rated 5 out of 5
26/06/2020

Mijn armbandjes heb ik 2 dagen na bestelling al aan mijn pols. Correcte levering met leuke verrassing om van te genieten. Bedankt!

Marleen

Toppie snelle service

Rated 5 out of 5
26/06/2020

Ben super content met mijn setje !! Zeer mooi afgewerkt !! Levering was zeer snel !! Er zaten nog leuke dingen in het pakket zoals snoepjes , thee en handgel !!

Friedl

Perfecte service.

Rated 5 out of 5
18/06/2020

Mooie oorbellen. Leuk kaartje erbij gekregen. En lekkere thee.
Goeie ervaring.

Olivia

Volgende keer weer!

Rated 5 out of 5
23/05/2020

Een lieve vrouw die prachtige oorbellen maakt en wie niets te veel is. Een aanrader van de eerste orde!

Mj

Prachtig super service

Rated 5 out of 5
14/05/2020

Echt tevreden
heel fijne verassing zakje vol extraatjes parel mooi in bescherm zakje bezorgde mij een fijne moederdag dank voor het bezorgen

els

super tevreden

Rated 5 out of 5
11/05/2020

vrijdag besteld maandag in de brievenbus

Denise

Super

Rated 5 out of 5
09/05/2020

Service was heel goed. Zaakvoerder antwoordt heel snel. Ze had ook chocolaatjes in het pakje gestoken. Heb de parels wel nog niet gezien. Zijn nog niet geschonken. Dank u Griet

Hervé

The Place To be!!!

Rated 5 out of 5
01/05/2020

Beautiful pearls, and my wife was so happy with her gift 🎁. I really would refer anyone that wants quality and a good price, just go to Parels Kumpen!!!

Mijail

Mooie keuze en vriendelijke service

Rated 5 out of 5
30/04/2020

Gemakkelijke webshop – mooie keuze – prijs kwaliteit prima en persoonlijke aanpak bij probleem levering – super vriendelijk contact echte aanrader

Kristel

Persoonlijk, super kwaliteit.

Rated 5 out of 5
30/04/2020

Super ervaring. Zeker voor herhaling vatbaar. Een service op maat met een persoonlijke toch. Super kwaliteit met oog voor detail.

Delhougne

Top!

Rated 5 out of 5
28/04/2020

Snelle en zeer verzorgde levering. Net als het onthaal in de winkel zelf, is de bestelling online zeer persoonlijk afgewerkt. Een aanrader!

Martine

Perfect, tijdig, lief

Rated 5 out of 5
28/04/2020

De levering voldoet geheel aan de verwachtingen en gebeurde op enkele dagen na de bestelling. En wat lief dat er een kaartje bijstak en allerlei attenties. Zoals altijd ben ik zeer tevreden dat ik bij Parels Kumpen gekocht heb. Topgriet 😉👍

Carina

Super

Rated 5 out of 5
23/04/2020

Super mooi, eerste keer dat ik in mijn leven dat ik online besteld heel goed ontvangen dank je wel. Josee

Josee_ketelslegers

Snel,Super,Mooi !

Rated 5 out of 5
16/04/2020

Bestelling vandaag ontvangen super mooi verpakt en lief kaartje .
Bedankt ga er zeker van genieten !

Helene

Vertrouwelijk, met stijl en aangenaam.

Rated 5 out of 5
03/04/2020

Oorringen en bijpassende ketting gekocht, zag er net zo uit als op de foto! Ben zeer tevreden, mijn oorringen zijn er wat ik echt wou. Ook heel aangenaam om te ontvangen, prachtig verpakt een briefje erbij en 2 doosjes met theezakjes als troost voor deze moeilijke periode nu. Heeel lief!
Een dikke dank je wel!!!

Vancoillie

Wat een perfecte service

Rated 5 out of 5
03/04/2020

In moeilijke tijden zo’n hulpzame en supervriendelijke mensen mogen ontmoeten doet echt deugd, zonder enige afbreuk te willen doen aan de schoonheid, vormgeving en kwaliteit van de parels, veel dank voor de aangepaste levering ook!

Rita

snel, mooi, super!

Rated 5 out of 5
23/03/2020

snelle levering, product zoals op de foto op de site, lief briefje bijgevoegd,

Vera

Verrassend

Rated 5 out of 5
09/03/2020

Prettig en verrassend, mooie parelketting en zeer fraai verpakt. De ontvangers is er zeer blij mee!

Gina

Super gezellige winkel

Rated 5 out of 5
17/02/2020

Ben er op mijn wenken bediend door een zeer attente en lieve vrouw op leeftijd…
Ben met een goed gevoel buiten gegaan met oorbellen,armbandje en halsketting …
Als ze overal zo vriendelijk waren……

Lucia